Summa sidvisningar

tisdag 8 maj 2012

Tabletter...

Jag vaknar av att maken pratar ( med mig antar jag ) Han sluddrar, jag sätter mig upp och min första fråga är: Vad har du tagit? Svaret jag får är: Inget.
Jag frågar samma igen och får till svar: mina sömntabletter.
Jag säger att jag inte tror honom, men han vägrar svara..
Sitter vid datorn och pillar på knappar och håller på med tangentbordet. Klockan är 4 på morgonen.
Sonen frågar; vad är det med pappa? Jag vet ju inte så jag svarar att han tagit tablett för att somna men håller sig vaken. Det är det som jag kan komma på. Men jag vet att han tagit för Mycket av något men vet inte vad? Jag håller mig vaken och undrar vem man ska ringa kl. 4 på morgonen, utan att ge någon hjärtattack.. Men bestämmer mig för att avvakta.
Maken fibblar med dator i en timme och sen ropar han plötsligt hallå, fast ingen kommer. Han ser hunden vi har på sin sida fast han inte är där.. Hallucinationer... Läskigt...
Jag börjar plocka och fixa, vågar inte somna om. Pratar med mamma och säger att det är något konstigt, men jag vet inte vad.
Maken går och lägger sig i soffan till slut och somnar. När han vaknar säger jag bara: Gör inte om det där, jag vet du tog tabletter. Han förnekar och säger jag ville bara sova . Men han erkänner till slut.
Han åker till slut till avd. Och mediciner byts ut. Han är kvar lite längre och får komma hem på permis som blir en natt permis.. Som blir en hemsk permis..