Summa sidvisningar

torsdag 12 april 2012

Anhörig stöd forts

Det var ett bra samtal med kurator idag. Jätte skönt att få prata av sig :) känner mig lite lättare :) dessa samtal har man Max 8 gånger och de är avgiftsfria. Jag ska absolut fortsätta gå dit.

Vi pratade om allt och inget. Jag styrde samtalet och hon ställde frågor. Min största rädsla var att jag skulle bryta ihop.. Vet inte varför jag tror det hela tiden, men det är jätte jobbigt när någon frågar mig hur JAG mår. Vi pratade om det och hon sa att det är jätte vanligt för den frågan rör upp så många känslor. Och det gör den. Vi som lever med dessa psykiska sjukdomar har ju ofta en mask för att dölja vad vi egentligen känner.. Vi måste ju vara starka ! Och vi är starka tills våran partner/ familjemedlem mår bättre, då tillåter vi oss ibland att känna efter och faktiskt må dåligt. Men man önskar ju att man mådde lite bättre när den andra gör det.. Men men.
Ska tillbaka om 2 veckor och det känns bra. Maken ökar dosen på sin medicin i morgon, få se hur det utvecklar sig.

Anhörig stöd

På väg till något som kallas anhörig stöd. Vet inte riktigt vad det innebär.. Men förhoppningen är att få det stöd jag behöver för att klara av vardagen.
Vågar knappt skriva det men nya medicinen fungerar än så länge bra. Maken mår mycket bättre än vad han gjort på länge!